De populairste merken voor tweedehands heftrucks - Mascus blog

De populairste merken voor tweedehands heftrucks

0

Tweedehands heftrucks zijn een kosteneffectieve oplossing voor het tillen en verplaatsen van pallets en goederen in magazijnen, distributiecentra en productieomgevingen. Door te kiezen voor een gebruikte heftruck, kunt u aanzienlijk besparen op de aanschafkosten zonder in te boeten op kwaliteit en prestaties. Een tweedehands heftruck kan dezelfde functionaliteit bieden als een nieuw exemplaar, maar dan voor een fractie van de prijs. Maar welke merken tweedehands heftrucks zijn het meest populair en betrouwbaar? Wij hebben een overzicht gemaakt om u op weg te helpen.

Tweedehands heftrucks kopen bij Mascus

Mascus Nederland is de online marktplaats voor toonaangevende heftruckmerken, waaronder Linde, Toyota, Hyster en Still. Als gerenommeerde leverancier van gebruikte heftrucks, vindt u op Mascus een uitgebreid aanbod in verschillende capaciteiten en uitvoeringen. Dankzij onze geavanceerde zoekfunctie vindt u snel de ideale heftruck voor uw behoeften.

Lees hieronder meer over enkele van de populairste merken tweedehands heftrucks.

Gebruikte Linde heftrucks

Linde is een toonaangevend merk bekend om zijn krachtige en veelzijdige heftrucks. De Linde E16 is een populaire elektrische heftruck, met een hefvermogen tussen 1,6 en 2 ton. Deze vierwiel heftruck is ontworpen voor gebruik in smalle gangen en maakt gebruik van een unieke pendel as voor uitstekende wendbaarheid. Gebruikte Linde heftrucks zijn te vinden op de tweedehands markt, met prijzen variërend van €600 tot €200.000.

Gebruikte Toyota heftrucks

Toyota heftrucks, waaronder de 8FB, zijn populaire keuzes op de tweedehands markt. Toyota biedt een breed scala aan modellen, zoals de 8-serie, 7-serie en Traigo 48-serie, die geschikt zijn voor diverse toepassingen. De Traigo 48-serie is een krachtige elektrische heftruck, beschikbaar in 3- en 4-wiel uitvoering, kenmerkend voor de veelzijdigheid van Toyota’s aanbod.

Gebruikte Hyster heftrucks

Hyster is een gerenommeerd merk dat bekend staat om robuuste en hoogwaardige heftrucks voor veeleisende toepassingen. De H-serie van Hyster is ontworpen voor zware lasten en duurzaamheid. Met een uitgebreid aanbod aan diesel-, LPG- en elektrische modellen zijn gebruikte Hyster heftrucks geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Gebruikte Still heftrucks

Still heftrucks, zoals de RX-serie, staan bekend om hun ergonomische ontwerp. Als moderne heftruckfabrikant besteedt Still aandacht aan duurzaamheid en energiezuinigheid. De RX-serie biedt geavanceerde functies en prestaties, met de RX 60 als voorbeeld van een nieuwe standaard voor elektrische heftrucks. Gezien de reputatie van Still, kunnen gebruikte Still heftrucks een slimme keuze zijn voor bedrijven die waarde hechten aan efficiëntie en milieuvriendelijkheid.

Vind uw ideale heftruck

Naast deze topmerken vindt u op Mascus nog veel andere populaire merken tweedehands heftrucks, inclusief goedkopere opties en specifieke onderdelen voor reparatie of onderhoud. Bezoek onze gebruikte heftrucksectie om het complete aanbod te bekijken en uw ideale heftruck te vinden.

Met Mascus als uw partner voor tweedehands heftrucks bent u verzekerd van een ruime keuze, betrouwbare kwaliteit en een gebruiksvriendelijk aankoopproces. Start vandaag nog uw zoektocht naar de perfecte gebruikte heftruck en profiteer van de voordelen van een tweedehands aankoop.

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

Laat een reactie achter