New Holland tractoren: een pionier in de landbouwindustrie

New Holland tractoren: een pionier in de landbouwindustrie

0

New Holland is meer dan een eeuw oud en heeft zich in deze tijd ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende merken op het gebied van landbouwmachines ter wereld. Van oorsprong Amerikaans, met sterke invloeden uit Europa, heeft dit merk altijd gestreefd naar innovatie en efficiëntie. Laten we eens kijken hoe New Holland tractoren de moderne landbouw hebben beïnvloed.

Wat maakt New Holland trekkers zo bijzonder?

De krachtige prestaties en betrouwbaarheid maken dat New Holland trekkers gewaardeerd worden door boeren wereldwijd. Ze zijn gebouwd om te werken onder zware omstandigheden, zonder aan comfort of efficiëntie in te leveren.

Met modellen die variëren van compacte 100pk-trekkers tot grotere 670pk-machines biedt New Holland voor iedere agrariër wel iets geschikts. Dankzij baanbrekende technologieën zoals hun efficiënte brandstofsystemen dragen ze bij aan hogere productiviteit, minder brandstofverbruik en verlaagde emissies.

Bovendien vond er rond 2016 een belangrijke wijziging plaats binnen het bedrijf met de introductie van nieuwe modelnummers die representatief waren voor het motorvermogen inclusief boost van elke tractor.

Een kijkje naar de toekomst

New Holland blijft voortdurend investeren in technologieën die gericht zijn op duurzaamheid en efficiëntie, en staat zo aan de frontlinie van moderne landbouwinnovaties. Ze erkennen het belang van duurzaamheid binnen de landbouwindustrie en zetten zich in voor methoden die hierop inspelen. Hun tractoren zijn ontworpen om te werken met biobrandstoffen en zij blijven innoveren om CO2-neutrale machines te produceren.

Productiviteit ontmoet duurzaamheid

Sinds hun oprichting in 1895 is New Holland voortdurend gericht op innovatie – het combineren van technologische verbeteringen met efficiënte prestaties en betrouwbaarheid heeft hen een sterke reputatie opgeleverd. Hun productlijnen, zoals de geliefde T-serie-tractoren, hebben deze kenmerken samengebracht om boeren wereldwijd hoogwaardige machines te bieden.

Met investeringen in milieuvriendelijke technologieën maakt New Holland duidelijk dat ze begaan zijn met de toekomst van onze planeet en willen bijdragen aan een meer duurzame agrarische sector.

Begin vandaag nog met uw reis naar een efficiëntere landbouw

Bij Mascus begrijpen we hoe essentieel efficiënte landbouwmachines zijn voor uw bedrijf. Daarom biedt ons platform talloze gebruikte New Holland trekkers die stuk voor stuk uitblinkers zijn op gebied van betrouwbaarheid, comfort én milieu-efficiëntie.
Investeringsmogelijkheden beginnen hier – doorloop ons assortiment tweedehands tractoren en vind vandaag nog uw ideale New Holland trekker!

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

Laat een reactie achter