Zeevaartuitrusting gebruiken in de bouw

Zeevaartuitrusting gebruiken in de bouw

0

Hoewel het overgrote deel van de bouw plaatsvindt buiten het water, is er vaak behoefte aan scheepsuitrusting in de bouw wanneer het werk dit vereist. Van scheepsmotoren tot werkboten en aken, er is een breed scala aan maritieme apparatuur gekoppeld aan de bouwsector. 

Bij Mascus NL vindt u scheepsuitrusting van verschillende merken, zoals Caterpillar, Cummins en Volvo Penta.

Soorten gebruikte scheepsuitrusting

Onder de meest populaire gebruikte maritieme apparatuur die te koop is op Mascus, vindt u gebruikte werkboten en pontons, gebruikte baggerschepen, evenals verschillende soorten scheepsmotoren en scheepsaandrijvingen

Werkboten en pontons worden gebruikt voor het vervoer van materieel, terwijl baggeraars boten zijn met een gespecialiseerde machine die de bodem van waterwegen schept, de waterafvoer verandert en land herschikt.

Er zijn ook gebruikte hydraulische lieren beschikbaar, die sterk en robuust zijn voor gebruik bij bergingswerkzaamheden. Hydraulische lieren worden beschouwd als efficiënt en ongeëvenaard in trekkracht – ze zijn gebouwd om een grote klus aan te kunnen.

Wat is scheepsbouw precies?

Scheeps- en kustingenieurs gebruiken hun kennis van de bevaarbare wateren voor het uitvoeren van onderzoeken, inspecties en volwaardige projecten zoals het herstel van paden, promenades en renovatie van vloedwallen. Zij werken ook mee aan de aanleg van nieuwe infrastructuur voor havens, kanalen en jachthavens. Dit soort bouwwerkzaamheden omvat ook corrosiemeting en -beperking, strandbeheer en meer.

Ongeacht het bouwproject, Mascus heeft gebruikte scheepsuitrusting die u daarbij kan helpen.

Vind gebruikte uitrusting van en voor zeeschepen bij Mascus

Op zoek naar gebruikte werkboten of andere gespecialiseerde gebruikte maritieme apparatuur? Op Mascus vindt u scheepsuitrusting van toonaangevende merken, in een reeks van modellen. U kunt zelfs beschadigde apparatuur of onderdelen voor een opknapproject vinden. 

Bekijk ons aanbod van gebruikt maritiem materieel vandaag nog, of neem een kijkje in ons gehele aanbod van tweedehands bouwmachines

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

Laat een reactie achter