5 redenen om uw machines te verkopen op Mascus

0

Wat is uw grootste prioriteit bij het verkopen van machines? Is het om zo snel mogelijk te verkopen, met minimale moeite, of om de beste prijs te behalen? Ritchie Bros. biedt diverse verkoopkanalen voor verschillende behoeften. Vandaag sommen we de voordelen op van het verkopen van machines via Mascus, dé toonaangevende Europese online advertentiewebsite.

Wat is een advertentiewebsite (listing website)?

Mascus is dé toonaangevende advertentiewebsite (listing website) in Europa voor het kopen en verkopen van gebruikte zware machines en vrachtwagens. Of u nu bouw- of landbouwmachines wilt verkopen, transportmiddelen of materiaalbehandelingstoestellen, bosbouw- of groenvoorzieningsapparatuur; een advertentieplatform zoals Mascus is dé plek als u zoveel mogelijk potentiële kopers wilt bereiken (Leuk feitje: Elke dag zoeken meer dan 100.000 kopers naar hun volgende machine op Mascus).
Hoe werkt het
: u kunt kiezen uit een maandelijks tarief of vaste vergoeding per advertentie en beginnen met adverteren! Het duurt slechts een paar minuten om de details voor uw advertentie in te vullen. U kunt eenvoudig foto’s en video’s van uw machine uploaden direct vanaf uw mobiel. Vervolgens nemen kopers rechtstreeks contact met u op, en u leidt de onderhandeling.

Als u liever zelf het materieel verkoopt, dan is hier waarom een advertentiesite zoals Mascus goed bij u past:

1. Bereik miljoenen kopers

Hier is een simpel feit: hoe meer mensen uw advertentie zien, hoe beter de kans dat u verkoopt. Op Mascus wordt uw aanbod gepubliceerd in 37 talen en zichtbaar voor meer dan 3 miljoen maandelijkse bezoekers. Profiteer van de wereldwijde aanwezigheid van een gevestigde advertentiesite en trek miljoenen kopers uit heel de wereld naar uw aanbod!

2. Upload gemakkelijk uw machines

Presenteer uw machine in een hoogwaardige advertentie op Mascus! Kopers zijn altijd geïnteresseerd om zoveel mogelijk te weten over uw machine. Dus, voeg prijs toe, foto’s, video’s en alle kleine details die maken dat uw product uniek is. Echter, als u veel voorraad hebt kan het team van Mascus automatisch uw voorraad uploaden door middel van data-integratie

3. Houd de controle

Soms vereenvoudigt het weglaten van tussenpersonen het communicatieproces. Door uw items op Mascus aan te bieden, kunt u uw voorkeursprijs instellen en kunnen geïnteresseerde kopers rechtstreeks contact met u opnemen via telefoon, e-mail of WhatsApp

4. Monitor uw advertentieresultaten

Het mobielvriendelijke Inventory Management System maakt het gemakkelijk om uw voorraad te uploaden en beheren, terwijl de statistiektool van Mascus u in staat stelt om uw advertentieresultaten te volgen en inzichten over de prestaties van uw voorraad te ontdekken. Begrijp de impact van uw marketinguitgaven en ontdek wat het beste werkt voor uw aanbod.

5. Get assistance if needed

Wanneer u ervoor kiest om uw machines via Mascus te verkopen, heb je controle over het verkoopproces. Echter, een toegewijde accountmanager bij Mascus is altijd beschikbaar om u te ondersteunen bij eventuele problemen of vragen.

Benieuwd hoe Mascus voor u kan werken? Vraag nu meer informatie aan.

Heeft u behoefte aan meer opties? Hier vindt u al onze verkoopkanalen. Uiteindelijk gaat het niet alleen maar over verkopen; Het gaat erom dat je zo goed mogelijk verkoopt.

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

Laat een reactie achter