Mascus – Buy & Sell Used Heavy Equipment & Trucks

Mascus – Kopen & Verkopen van gebruikt zwaar materieel en trucks

0

Sinds 2001 helpen wij verkopers en kopers van tweedehands zwaar materieel en trucks/vrachtwagens om elkaar online te vinden. We zijn actief in 58 landen, met een team van meer dan 100 medewerkers verspreid over 28 kantoren over de hele wereld.

Wij zijn gespecialiseerd in 6 sectoren: bouw, laden en lossen, bosbouw, terreinbeheer, landbouw en transport

Op Mascus vindt u meer dan 450.000 advertenties van tweedehands zwaar materieel en industriële voertuigen die te koop worden aangeboden, afkomstig van meer dan 6.000 professionele verkopers bij u in de buurt en van over de hele wereld.

We hebben een sterke online aanwezigheid met meer dan 4,5 miljoen bezoekers per maand van importeurs, dealers, handelaars, ondernemers, agrariërs en meer.

Mascus is de wereldwijde online advertentie service voor de gebruikte zware apparatuur en vrachtwagens. Met onze snelle en gedetailleerde zoekfunctie vindt u precies wat u zoekt. U vindt bij ons de beste lokale en internationale selectie van gebruikte apparatuur van betrouwbare verkopers.

Wij bieden ook een scala aan professionele producten, diensten en dealerservices voor verkopers van zware apparatuur, waaronder de handige tool: Mascus Price Indicator.

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

Laat een reactie achter