Mascus lanceert app voor zwaar gebruikt materieel en trucks

0

Vind zwaar gebruikt materiaal, (vracht)wagens en trucks op Mascus vanaf je smartphone

We zijn trots om de lancering van de nieuwe Mascus – Gebruikt Materieel App bekend te maken. Onze app is gratis beschikbaar en is geschikt voor iPhones, iPads en alle Android smartphones en tablets. U installeert de Mascus App vanaf de App Store en Google Play . Via de app krijgt u toegang tot meer dan 400.000 advertenties van de beste constructiemachines, landbouwmachines, heftrucks, bosbouwmachines, trucks en heel veel meer. Met deze app is Mascus slechts één knop van u verwijderd.

Over de Mascus App

We zijn onlosmakelijk verbonden met onze smartphones en kunnen tegenwoordig niet meer zonder. We gebruiken ze om producten te vinden en te kopen. Of het nu treintijden, treinkaartjes, een hotelovernachting of tweedehands auto is: alles is tegenwoordig online te vinden via onze telefoon. De industrie van zwaar materiaal vormt daarbij geen uitzondering. We zien zelfs dat steeds meer bezoekers van de Mascus-website zoeken via hun telefoon.

In 2018 was het mobiel verkeer (websitebezoekers) groter dan het aantal bezoekers dat zocht vanaf een desktopcomputer of laptop.

De logische stap in onze strategie is dan ook de lancering van de Mascus App zodat ons aanbod nog beter aansluit bij de behoefte en vraag van onze klanten, waarvan we weten dat ze vaak reizen en onderweg zijn.

Wat vindt u in de Mascus App?

Onze app bevat verschillende functies waardoor het zoeken naar gebruikt materieel en tweedehands machines makkelijk en snel gaat. U start uw zoektocht gemakkelijk door als eerste te selecteren in welke van de zes categorieën (bouw, transport, landbouw, laden en lossen, terreinbeheer en bosbouw. Daarna ziet u direct relevante resultaten en kunt u verder zoeken.

Mascus App screenshoots 1
Zoek naar gebruikt materiaal en neem contact op met de verkoper

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van Case IH Tractor met een bouwjaar niet ouder dan 2015? Onze gedetailleerde zoekfunctie maakt het mogelijk om nog gerichter te zoeken op categorie, merk, model, prijs, jaar, locatie en meer.

Direct contact met de verkoper via telefoon of mail met de Mascus App

Heeft u interesse in een machine, dan neemt u direct contact op met de dealer via de Mascus App. Via de app komt u zowel telefonisch als via mail in contact met de verkoper.

Wilt u een melding krijgen op het moment dat een specifiek model of bepaalde machine wordt toegevoegd aan het aanbod op Mascus? Sla u zoekopdracht dan op en zet notificaties aan via de instellingen. Zodra er een advertentie wordt geplaatst die matcht met uw eerder zoekopdracht, krijgt u hier een melding van via de app. Klik op de button: ‘Save this Search’. Het is mogelijk om later de aanpassingen te doen in de zoekopdracht of deze te verwijderen. Dit doe je door te klikken op ‘Saved Searches’, onderaan het scherm.

Voeg toe aan favorieten, deel lijsten en stel notificaties in

Vindt u de app van Mascus voor zwaar gebruikt materieel handig? Deel je waardering dan in de App Store, Google Play en deel het met vrienden en collega’s. Als u feedback heeft, deel dit dan ook zeker met ons. Zo kunnen we de app blijven verbeteren voor al onze gebruikers!

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

Laat een reactie achter